dimecres, 26 de desembre del 2007

Massa bon començament

MASSA BON COMENÇAMENT......

Partit molt disputat el que van fer els verterans el passat diumenge,contra el Sant Fost.
Un inici brutal per part del Sant quirze que va castigar al Sant Fost amb un contundent 0-8 en els primers 11 minuts, ja semblava tot dat i beneit, la velocitat del Pepe i el Tori en el contracop més l’encert dels tiradors com L’Alberto el Juan Carlos i fins i tot del Frank (paco) van fer molt de mal, a una defensa la del Sant Fost força descol.locada, la nostra gracies al Josep Maria molt encertada, tot va canviar però després del temps mort demanat pel STF, una defensa molt dura molta més precisió en les passades van portar a un empat a 12 en la primera part.

La segona part va començar amb la mateixa contundència per part de la defensa del STF, faltes molt protestades per part del públic i els jugadors en el seu atac, van fer que l’arbrit acabes perdent els papers, però gracies a unes intervencions genials del nostre porter , aturant un contracop i un penal i del petit aventatge que vam aconseguir mantenir, a un esforç titànic per part dels nostres jugadors recuperant pilotes perdudes en atac com ara el Santi i de la presió que no van saver aguantar els de STF vam aconseguir un merescut trionf, molt ajustat pel que podia semblar al principi però més real donada l’entitat del contrincant.Com a nota negativa cal destacar le lesió del Pere que poder ens el mantindrà apartat de les pistes un partit, encara que esperem que el torró i bons mimos de la Carme ens el recuperin ben d’hora, ja que no sabem quan tornarà l’altre central que s’ha de dividir entre el primer equip i els masters, ell sabrà el que ha de fer..........